31 Temmuz 2016 Pazar

Malatya Akıllı Telefon Tamiri

   
Hızla gelişen teknoloji ile akıllı cihazlar hayatımızın her aşamasında yer almaya başladı. Günlük yaşantımızın vazgeçilmezleri haline geldi. Akıllı telefonların bu kadar sık kullanılması kullanıcı hatalarına bağlı olarak veya kullanıcıdan bağımsız olarak bir takım sorunların da oluşmasını kaçınılmaz kılıyor. İşte bu noktada Malatya'da akıllı telefon tamirinde sizlere yardımcı olmak için biz devreye giriyoruz. 


    Canpolat İletişim olarak  Malatya'da 2002 yılından beri hizmet vermekteyiz. Her marka akıllı telefonun tamirinde değerli müşterilerimize hakkaniyet ilkelerini gözeterek yardımcı olmayı esas kıldık. Tamirini gerçekleştirdiğimiz cihazlarınıza garanti veriyoruz. Yani, garantili olarak Iphone, Samsung, LG, Sony, Huawei, Asus, General Mobile, Vestel, ZTE, Alcatel, Casper, Blackberry olmak üzere her marka akıllı telefon ve tablet tamirini yapıyoruz. 

    Öncelikle akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarınızı güzel günlerde sorunsuz olarak kullanmanızı temenni ederiz. Eğer akıllı cihazınızla ilgili bir sorun yaşarsanız sorunsuz, sıkıntısız yardımcı olmak için bize ulaşabilirsiniz. 


0553 323 04 00 Samet ÇAĞLAR

Canpolat İletişim
Dabakhane Mahallesi 
Halep Caddesi 
MALATYA

    


    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder