1 Kasım 2016 Salı

Lenovo A916 Yazılım Atma || FRP Reset


Lenovo a916 türkçe rom,lenovo a916 yazılım atma,lenovo a916 hard reset, lenovo google account kaldırma. Canpolat İletişim, Samet ÇAĞLAR, +90553 323 04 00
Canpolat İletişim olarak tüm imkânlarımızı zorlayarak müşterilerimize maksimum düzeyde hizmet edip yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan bizi tercih eden müşterilerimize yardımcı olabilmek.
Başımızdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Yurt dışından Lenovo A916 satın alan bir müşterimiz telefonunun “açılış ekranında kaldığı”  şiakayetiyle teknik servisimize müracaat etti. Cihaz nadir bir telefon olduğundan internette çok fazla Türkçe kaynak yoktu. Ayrıca Türkçe rom bulmak ise daha da zordu. Müşterimizden biraz bize zaman vermesini, internet ortamında Lenovo A916 ile ilgili tüm gelişmeleri takip edeceğimizi söyledik. Düzenli aralıklarla internette Lenovo A916 ile ilgili gelişmeleri takip ettik. Çeşitli yabancı forumlarda soruna ilişkin konular açtık. Dünya çapında yardım talebinde bulunduk. Nihayetinde uğraşlarımız sonuç verdi. Lenovo A916 Türkçe dil pakatini de ihtiva eden rom dosyasını internetten indirdik. Başarılı bir şekilde cihaza uyguladık. Artık müşterimiz cihazını kullanabiliyor. Herhangi  bir sıkıntı yaşadığında bizi ziyaret ediyor. Biz de kendisine memnuniyetle yardımcı oluyoruz.
Hatta geçenlerde uygulama yüklerken telefonu çökmüştü.A916 ile ilgili yazılımları yedeklediğimizden kısa sürede telefonu eski haline getirdik. Bugün yaptığımız araştırmaların meyvesini tekrar

Siz değerli halkımıza Cep Telefonu Alım-Satım, Tamir ve Yazılım konularında yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.  Sizden aldığımız geri bildirimlerle kendimizi geliştirerek ve güncelleyerek sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder