7 Aralık 2016 Çarşamba

Iphone LG Samsung Orijinal Ekran Tamir ve Geri Dönüşümü

                Malatya iPhone  4, iPhone  4s, iPhone  5, iPhone  5s, iPhone  6, iPhone  6Plus, iPhone  6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus orijinal ekranları(LCD), Lg G2, G3, G4, G5, Samsung orijinal ekranı tamir ve imalatı
                 
Orijinal ekran
tamiri yapılmış ekranları öncesi ve sonrası
Günlük yaşamda elimizden hiç düşürmediğimiz akıllı telefonlarımız maalesef bazen elimizden kayıp düşebiliyor. Daha da kötüsü telefonumuzun ekranı kırılabiliyor. Sizin de bildiğiniz gibi son günlerde dolara bağlı olarak ekran fiyatları telefonun kendi fiyatı ile yarışır hale geldi.
                Diyelim ki, telefonunuz yere düştü ve ekranı kırıldı.  Ekranı değiştirmek istiyorsunuz. Bu defa da taktırdığınız ekran kaliteli olsa bile orijinal ekranın yerini tutmuyor. Ayrıca piyasada orijinal ekran da bulunmuyor(du).
                Artık, Malatya’da siz değerli hemşehrilerimizin memnuniyetini arttırmak için orijinal ekran üretiyoruz. Peki, bunu nasıl yapıyoruz?  Öncelikle telefon ekranının yapısını basitçe açıklayarak başlayalım.
                Telefon ekranları üst üste gelen bir kaç compakt tabakadan meydana gelir. En altta görüntüyü sağlayan bir ekran onun üstünde is e ekranın türüne bağlı olarak ya sıradan bir cam ya da dokunmatik ekran paneli bulunuyor.  Üstünde sıradan cam bulunan ekranlar aynı zamanda dokunmatik görevi de görüyor.
               
Biz öncelikle piyasadan dış yüzeyi hasar görmüş, kullanılamaz hale gelmiş ekranları topluyoruz. Daha sonra elimizde bulunan son sistem makineler ile ekranı ve ekran üzerinde yer alan paneli ayırıyoruz. Geriye elimizde orijinal ekran kalıyor. Daha sonra bu orijinal ekranın yine elimizde bulunan son sistem makineler ile yeni bir çerçeveye ve ekran camına yüksek ısı altında presliyoruz. Bu sayede hem geri dönüşüm yaparak doğaya katkı sağlıyoruz hem de orijinal ekranı piyasaya yeniden kazandırmış oluyoruz.
                Eğer telefonunuzun ekranı kırıldı ve halen görüntü veriyorsa şanslısınız demektir. Hemen bizimle irtibata geçin. Ekranınızı el değmeden son sistem makineler ile eski haline getirelim. Bu sayede hem maliyeti azaltıp kâr edin hem de orijinal ekran kullanmaya devam edin.
Yusuf ÇAĞLAR
Mobil Teknoloji Teknikeri
Orijinal Ekran Recycler

0536 799 06 14



En kısa zamanda orijinal ekran nasıl tamir edilir/ geri dönüşümü yapılır video ile sunacağız. 
Malatya iPhone, Lg, Samsung Orijinal ekran

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder