28 Haziran 2017 Çarşamba

Malatya Telefon Tamiri ve Teknik Servis

    Malatya Doğu Anadolu Bölgesinde sağlık, tarım gibi alanlarda göz bebeği konumunda. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Cep Telefonu Tamiri ve Teknik Servis.

    Her marka ve model telefonlarınız itina ile tamir edilir. Yazılımsal ve donanımsal arızaları giderilir. Telefonunuz tamir edilir ve zamanında tekrar size teslim edilir. Hayatımızın vazgeçilmezi ve kişisel asistanımız olan telefonları herkese değil sadece er kişilere emanet edin rahat edin.

    Ekran değişimi, soket tamiri, anakart tamiri, yazılımsal sorunların giderilmesi, yazılım güncellemesi ve optimizasyon ayarlarının yapılması, imei problemlerinin giderilmesi belli başlı hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.

    Telefon tamiri ve teknik servis hizmetimizin yanı sıra ihtiyaç duyulan telefon aksesuarlarını da müşterilerimiz için temin etmekteyiz.

    Eğer telefonunuzu satmak istiyorsanız bu konuda da yardımcı oluyoruz. İkinci el telefonlarınızı değerinde alıyoruz. Temiz garantili ikici el cihazları alıyor ve satıyoruz. Amacımız optimum kâr, maksimum hizmet etmektir. 

    Ticari ilişkilerimizi karşılıklı güven ilkesi ile şekillendiriyoruz. Şimdiden bizi Tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder