1 Ağustos 2016 Pazartesi

Akıllı Telefon Kırık Ekran Tamiri


 Akıllı telefonlarda en çok karşılaşılan sorunlardan bir tanesi de darbeye bağlı olarak ekran
 çatlaması, dağılması veya kırılmasıdır. Eğer Malatya^da yaşıyorsanız şanslısınız. Çünkü garantili olarak kırık ekranı tamir ettirebilir veya orijinali ile değiştirebilirsiniz. Mobil ve akıllı cihazların donanımsal ve yazılımsal arızalarının giderilmesinde ustalık çok önemlidir. Maalesef maddi getirisi çok olduğundan bu alanda yeterli bilgi ve becerisi olmayan insanlar suistimallere sebebiyet vermektedir. Bu konuda mağdur olmamanız için dikkatli olmanızı ya da ustalık noktasında bizi araştırıp soruşturmanızı tavsiye ederim.

   Ekran tamiri ile ilgili olarak kullanıcıların aklına gelecek ilk soru "maliyet"in ne kadar olacağıdır. Bu sorunun cevabı kullandığınız telefonun marka ve modeline göre değişiklik gösterecektir. Ayrıca ekran kırılmasında iç ve dış ekran olayı vardır. Eğer ekran yüzeyinde çatlaklar, kırıklar olmasına rağmen dokunmatik çalışmaya devam ediyorsa şanslısınız demektir. Çünkü telefonun dış ekranı kırılmıştır. Görüntüyü veren ekrana göre çok daha ucuzdur.
    Görüntü veren ekran ise dış ekran ile yapışık ve dış ekranın hemen altında yer almaktadır. Üst ekrana nispeten daha pahalıdır. Eğer telefondan düşme ya da darbeye bağlı olarak görüntü gelmiyor veya netlik yoksa problemin kaynağı iç ekrandır.

    Bazen telefon düştükten sonra gözle görülür hiçbir çatlak veya kırık olmayabilir. Fakat görüntü de problem varsa iç ekran hasar görmüştür. Fikir almak, fiyat almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

    Mobil cihazlarını kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Herhangi bir sorun yaşadığınızda bize ulaşabilirsiniz. 

Canpolat İletişim
Samet ÇAĞLAR
0553 323 04 00

1 yorum:

  1. Lg k8 2016 ekran ne kadar ? Muhammet ali bozkurt facebooktan yazabilirisniz

    YanıtlaSil