11 Ağustos 2016 Perşembe

Eyvah! Telefonum Çalışmıyor

         
        “Telefonum suya düştü, telefonum açılmıyor, telefonum açılışta takılı kalıyor, telefonumu yere düşürdüm” veya herhangi bir sebepten telefonunuz çalışamaz hale geldiğini varsayalım. (bunların hiçbirisinin gerçekleşmesini istemeyiz.) Sanırım aklınıza ilk gelen soru “telefonumu kaça yaptırabilirim veya nerde yaptırabilirim” Çünkü yüzlerce lira ödediğiniz telefonunuz bozuldu bunun üzerine bir de tamir ettirirken zarar etmek istemezsiniz. Güvenilir, işinin ehli, ne yaptığını bilen, çekirdekten yetişmiş bir usta ancak telefonunuzu özenle tamir edip size teslim edebilir. Aksi halde işinin ehli olmayan insanların elinde telefonunuz tamiri mümkün olmayan bir hale gelebilir.
            Eğer Malatya’da yaşıyor ya da yolunuz Malatya’ya düştüyse telefon tamirinde sayılı isimlerden bir tanesi de Canpolat İletişim & Teknik Servis’tir. Malatya’nın en iyi tamircileri arasında yer alan Yusuf Usta, telefonunuzun tamiratı mümkünse en iyi şekilde tamir edip size garanti vererek cihazınızı teslim edecektir. Size de gönül rahatlığı ile telefonunuzu kullanmak kalacak.
            Canpolat İletişim Malatya’da 15 yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedir. Yani cep telefonlarının yaygınlaşmaya başladığı yıllardan beri bu sektörde yer almaktadır. Sektörün nabzını ilk zamanlarından beri tutmaktadır ve tutmaya da devam etmektedir. Canpolat İletişim sektörde ilk önce ikinci el telefon alım-satımı yaparak hizmet vermiştir. Telefon alım satımında güvenin timsali olmuştur.
Telefon kullanımının yaygınlaşması sektörde mobil cihazların tamiratı  ihtiyacını doğurmuştur. Buna bağlı olarak bu sektörde Malatyalı Hemşerilerimize hizmet vermek için telefon tamir ve teknik servisinde işin uzmanı bir ekip kurduk. 10 yıla yakın bir süredir telefon tamiri ve teknik servisi alanında gururla hizmet vermekteyiz.
Canpolat İletişim olarak mobil cihazlarınızı güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Telefon almak, satmak veya tamir ettirmek isterseniz sizlere en iyi şekilde yardım ve hizmet etmek için varız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder