19 Ekim 2016 Çarşamba

Canpolat İletişim'i Tercih Etmeniz için 3 Neden


Canpolat İletişim Telefon sektöründe 10 yılı aşkın süredir aynı yerinde hizmet vermeye devam etmektedir. Cep telefonlarının yaygınlaşmaya başladığı ilk günden beri sektörün nabzını tutmaktadır. Telefon alım ve satımında güvenin sembolü olan firmamız telefon tamiri ve teknik destek konusunda Malatya halkı başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesine hizmet vermektedir.
Canpolat İletişim, telefon alım satımında adını sektöre doğruluk, dürüstlük ve güven ilkelerini esas alarak duyurmuştur. Sattığı cihazların arkasında her zaman durmuştur. Canpolat İletişim Ayıplı, kusurlu mal almadığı için müşterilerine asla ayıplı, kusurlu mal satmamaktadır. Sonuç olarak sektörün önde gelen isimlerinden olmuştur.
Telefonların yaygınlaşması beraberinde yedek parça, tamirat, yazılım ve teknik destek gibi sıkıntıları doğurmuştur.İnsanların bu alanda ihtiyaç duydukları doğru hizmeti vermek için teknik destek birimi oluşturulmuştur. İlk başlarda Malatya’ya hizmet verirken artık Doğu Anadolu Bölgesine hizmet vermeye başlamıştır.
Canpolat İletişim, herkese teveccühlerinden dolayı teşekkürlerini sunmaktadır. Daha iyi hizmet vermek için kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam etmektedir.

Canpolat İletişim Satış Danışmanı
Ufuk POLAT 0533 422 98 99

Teknik Servis Koordinatörü
Samet ÇAĞLAR 0553 323 04 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder