24 Eylül 2016 Cumartesi

Eski Telefonlara Whatsapp Kurma

              Whatsapp kurma hatası, whatsapp kurarken yeterli alan yok, whatsapp yüklenmiyor, whatsapp güncellenmiyor. Canpolat İletişim Malatya 2. El Alım&Satım ve Telefon Teknik Servis

Samet ÇAĞLAR 0553 323 04 00
Akıllı telefonları günlük yaşantımızıda sık sık başka amaçlar için kullanıyoruz. Hatta diyebiliriz ki artık telefonları iletişim kurma özelliğinden ziyade fotoğraf çekme,video kaydetme,internete girme, ajanda gibi işlemler için kullanıyoruz.
                Her geçen gün akıllı telefonların vazgeçilmezi olan whatsapp, messenger gibi uygulamalara yeni özellikler,işlevler ekleniyor. Buna bağlı olarak bu tür uygulamalara güncellemeler geliyor. Uygulamaların güncellenmesi, yeni özelliklerin eklenmesi güzel bir şey. Fakat eski akıllı telefonların bellek alanları çok düşük olduğundan artık uygulamalar yüklenmiyor ya da güncellenemiyor. Örneğin Galaxy Ace telefonlara artık Play Store’den whatsapp yüklenemiyor ya da güncelleme yapılamıyor. Peki bu gibi durumlarda ne yapılabilir?
                Öncelikle telefon hafızasından yer açılması lazım, daha sonra whatsapp uygulamasının manuel olarak kurulması gereklidir. Canpolat İletişim eski model akıllı telefonlarınıza en çok ihtiyaç duyulan whatsapp ve messenger uygulamalarını kuruyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder