4 Eylül 2016 Pazar

Icloud Şifresi Kırılır



            Icloud şifrenizi unuttunuz veya şifrenizi kaybettiniz. Yapmanız gereken ilk iş bizimle iletişime geçmek. Malatya Telefon Teknik Servis:
Samet ÇAĞLAR: 0553 323 04 00

Daha önceki yazılarımda telefon tamiri hakkında bilgiler vermiştim. Genellikle yazılarım android ağırlıklı gidiyordu. Fakat son zamanlarda çok sayıda “Icloud şifresi kırma” veya “Icloud şifresi nasıl kırılır” şeklinde sorular ve talepler almaya başladım. Bu yüzden bu konu hakkında bir yazı yazma gereği hissettim. O halde öncelikle “Icloud nedir, ne işe yarar” açıklayalım.
            Icloud, “sizi Apple aygıtlarınıza bağlamanın harika yollarını bulur. iCloud Fotoğraf Arşivi, tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı ve belgelerinizi güvenli bir şekilde depolar ve her yerde güncel olmalarını sağlar.” Apple resmi web sitesinde Icloud’u bu şekilde tanımlıyor. Fakat Icloud bunlardan daha fazlası. Örneğin yeni Iphone telefon aldınız. Icloud hesabınızı kullanarak kolay bir şekilde tüm bilgilerinizi ve dosyalarınızı kolaylıkla yeni aldığınız telefona aktarabilirsiniz. Her şey otomatik olarak gerçekleşiyor. Tek yapmanız hesap adı ve şifrenizi girmek. Tabi bir de hayatımızın vazgeçilmezi internet bağlantısı şart.
            Bizi asıl ilgilendiren kısma gelelim. Diyelim ki, Icloud şifrenizi unuttunuz ne yapacaksınız?
Eğer Icloud şifrenizi unuttuysanız kesinlikle cihazınızı sıfırlamayın. Eğer cihazınızı sıfırlarsanız, telefonunuzu tekrar kullanmanız mümkün olmayabilir. Telefonunuz çöp haline gelir. Fakat telaş yapmayın Icloud şifreleriniz Canpolat İletişim & Teknik Servis tarafından kurtarılıyor. Fakat sıfırlanmış cihazların şifresini kurtarmak oldukça zahmetli oluyor. Dolayısı ile oldukça da masraflı olabiliyor. Eğer Icloud şifrenizi bilmiyorsanız ve telefonunuzu sıfırlamayıp bize getirirseniz şifrenizi kurtarmak mümkün daha kolay olabiliyor. Bu durum Iphone’dan silinen dosyalarınızı kurtarırken de geçerli. Iphone sıfırlandıktan sonra silinen resim, video ve dosyalarınızı kurtarmak neredeyse mümkün olmuyor. Fakat Iphone telefonunuzu sıfırlamadan getirirseniz kurtarmak daha kolay oluyor.
Sadece cep telefonlarından değil aynı zamanda bilgisayarınızdan silinen, formatlanan resimleri de kurtarıyoruz.


4 yorum:

  1. Bende ipad mini var apple kimliği isteniyor fakat sıfırlandı sanırım ne kadar masrafı var

    YanıtlaSil
  2. ayakli.metronom@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. ipone7 7 icloud sifresni kırıyor musunuz

    YanıtlaSil